CSmania.RU

Универсальный русскоязычный портал о Counter-Strike
Предыдущее посещение: Ср май 07, 2008 2:36 am Текущее время: Ср май 07, 2008 2:36 am

Часовой пояс: UTC




 [ Сообщений: 9 ] 
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Connection cuts after the last update help plz
СообщениеДобавлено: Вс апр 06, 2008 10:40 am 
Не в сети
Нович0к
Нович0к

Зарегистрирован: Вс мар 02, 2008 3:22 am
Сообщения: 7
Hi,
After I have update TF2 to build 3432, when I connect to servers the connection cuts frequently, I have not this probleme before.
I use TF2 with star steam : it cuts, without star steam : cuts also, I'v disconnected all softs only TF2, the same probleme.
I don't know what to do, if some can help thx.
Thx for the great job you are doing.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Connection cuts after the last update help plz
СообщениеДобавлено: Вс апр 06, 2008 12:07 pm 
Не в сети
Капитан
Капитан
Аватара пользователя

Зарегистрирован: Чт дек 20, 2007 5:25 am
Сообщения: 212
Откуда: Екатеринбург
Post here your message about disconnecting or screenshots.

_________________
Изображение
Изображение


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Connection cuts after the last update help plz
СообщениеДобавлено: Вт апр 08, 2008 9:06 am 
Не в сети
Нович0к
Нович0к

Зарегистрирован: Вс мар 02, 2008 3:22 am
Сообщения: 7
Hello, T[yo!]MA I'v found nothing in the forum.
thx.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Connection cuts after the last update help plz
СообщениеДобавлено: Вт апр 08, 2008 12:02 pm 
Не в сети
Капитан
Капитан
Аватара пользователя

Зарегистрирован: Чт дек 20, 2007 5:25 am
Сообщения: 212
Откуда: Екатеринбург
Hi :) , post here screenshot of your cuting. What message appear after cut ?
If you want somebody help you must give more description of your trouble.

_________________
Изображение
Изображение


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Connection cuts after the last update help plz
СообщениеДобавлено: Чт апр 10, 2008 2:18 pm 
Не в сети
Нович0к
Нович0к

Зарегистрирован: Вс мар 02, 2008 3:22 am
Сообщения: 7
Hi and thx for the answer, here I'v posted one video showing the cuts, and a picure with the error message, another message also is : "Disconnected : ERROR! Reliable snaphsot overflow..."


У вас нет доступа для просмотра вложений в этом сообщении.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Connection cuts after the last update help plz
СообщениеДобавлено: Чт апр 10, 2008 2:25 pm 
Не в сети
Нович0к
Нович0к

Зарегистрирован: Вс мар 02, 2008 3:22 am
Сообщения: 7
and the video


У вас нет доступа для просмотра вложений в этом сообщении.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Connection cuts after the last update help plz
СообщениеДобавлено: Чт апр 10, 2008 3:41 pm 
Не в сети
Капитан
Капитан
Аватара пользователя

Зарегистрирован: Чт дек 20, 2007 5:25 am
Сообщения: 212
Откуда: Екатеринбург
There(connection problem (Small).7z) is trouble with connection to server. May be your internet connection always break(if it so in all aplications - tell about this to your provider).
So it may caused by this server(where you play).
In the video has shown only lags.
PS
Цитата:
another message also is : "Disconnected : ERROR! Reliable snaphsot overflow..."

Where this message wrote ?
In your console(in game) wrote many useful information.
You may copy some text here(part where wrote cause of disconnection)

_________________
Изображение
Изображение


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Connection cuts after the last update help plz
СообщениеДобавлено: Пт апр 18, 2008 3:08 pm 
Не в сети
Gmod'er
Gmod'er
Аватара пользователя

Зарегистрирован: Вс дек 03, 2006 9:27 am
Сообщения: 1134
Откуда: Откуда беруццо дети =)
What configuration of your computer?

_________________
Скажи нет Уве Боллу!
Изображение


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Connection cuts after the last update help plz
СообщениеДобавлено: Вт апр 22, 2008 1:16 pm 
Не в сети
Нович0к
Нович0к

Зарегистрирован: Вс мар 02, 2008 3:22 am
Сообщения: 7
Hi, I'v install a different Os, and now its work.
Thx for the answers.
ps: My config

Os : Windows XP Professional Service Pack 1 (build 2600)

Processor : 2,67 gigahertz Intel Pentium 4
8 kilobyte primary memory cache
512 kilobyte secondary memory cache

Mother board : Board: Gigabyte Technology Co., Ltd. 8IE2004
Bus Clock: 133 megahertz
BIOS: Award Software International, Inc. F3 03/02/2004

Memory : 768 Megabytes Installed Memory
Slot 'A0' has 512 MB
Slot 'A1' has 128 MB
Slot 'A2' has 128 MB

Display : NVIDIA GeForce FX 5200

Drives : 120,03 Gigabytes Usable Hard Drive Capacity
16,08 Gigabytes Hard Drive Free Space
HL-DT-ST DVD-ROM GDR8162B [CD-ROM drive]
HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B [CD-ROM drive]


Вернуться к началу
 Профиль  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
 [ Сообщений: 9 ] 

Часовой пояс: UTC


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: Alexa [Bot] и гости: 0


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Перейти:  

Powered by phpBB © 2000-2007 phpBB Group